Vlees

Uit dit dossier
Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Nice to Meat signaleert vleesschaarste in de horeca na lockdown

Sinds de heropening van de horeca na de harde lockdown hebben restaurants last van een tekort aan vlees. Horecaslager Nice to Meat moet noodgedwongen een derde van de 1200 klanten een alternatief aanbieden.

Carnimex: ‘We garanderen kwaliteit voor een constante prijs’

Carnimex: ‘We garanderen kwaliteit voor een constante prijs’

Carnimex is leverancier van kwaliteitsvlees. Niet voor niets noemt het bedrijf zich Boutique Meat Importer. Black Angus-vlees, van runderen die tot 300 dagen met graan zijn gevoerd, Wagyu uit Japan en Spaans Ibérico-vlees: met de producten van Carnimex haalt de slager iets bijzonders in huis.

Vleesprijzen stijgen na versoepelingen coronamaatregelen

Vleesprijzen stijgen na versoepelingen coronamaatregelen

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen stijgt de prijs van vlees. Doordat de horeca weer open is, neemt de vraag naar vlees toe.

Wetenschappers pleiten voor hogere vleesprijs

Wetenschappers pleiten voor hogere vleesprijs

Een groep van vijftig wetenschappers en D'66 coryfee Jan Terlouw willen de prijs van vlees jaarlijks 1 tot 3 procent verhogen. Ze verwachten dat mensen dan vanzelf minder vlees gaan eten. Dat schreven ze vorige week in een brief aan informateur Mariëtte Hamer.

PALI Group lanceert online platform Smaakvolvlees.nl voor kalfsvlees

PALI Group lanceert online platform Smaakvolvlees.nl voor kalfsvlees

Het Brabantse familiebedrijf PALI Group start 1 juni met Smaakvolvlees.nl. Nederlandse consumenten kunnen met dit platform kennis maken met kalfsvlees.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2021
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is automatisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Cursus Vleestechnologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea