Adverteren

Vleesmagazine – het vakblad voor de vleessector
Vleesmagazine is een onafhankelijk mediaplatform voor vleesprofessionals. Door middel van informatieve artikelen, tips en adviezen willen wij het ondernemerschap van slager, traiteur en leverancier naar een hoger peil brengen. Vleesmagazine biedt vleesprofessionals een kijkje in de keuken van slagers en traiteurs, maar laat ook andere versspecialisten en leveranciers aan het woord. Zo informeert het blad over de gehele productieketen en houdt het op de hoogte van wat er speelt in de vleesindustrie.

Bereik Vleesmagazine
Vakblad
• Verschijnt 8x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 3.000
Website
• 14.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (donderdag)
• 5.555 abonnees

Lezersprofiel
Vleesmagazine wordt gelezen door professionals in de vleessector. Dit zijn niet alleen slagers, maar ook leveranciers, veehouders en iedereen die binnen de keten werkzaam is.

Mediakaarten
Mediakaart Vleesmagazine 2023
Mediakaart Hygiënespecial 2023
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023
Mediakaart Slimmer werken in food 2023

Multimediale campagne
Vleesmagazine biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Lot Vermeer
06 10 62 37 63
Stuur een e-mail

Marieke van Lagen
06 82 74 57 33
Stuur een e-mail

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseerde Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De datum voor de derde editie volgt binnenkort.

Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67)