Evenementen

Training VITAL allergenen web-based door Allergenen consultancy

Op 22 februari biedt Allergenen Bureau VITAL een web-based training aan waarbij zij een VITAL onderbouwing geven.

Meat Attraction 2022 gaat door

Van 8 tot en met 10 maart vindt Meat Attraction 2022, de vakbeurs voor de professionals in de vlees sector in Spanje, plaats.

Horecabeurs Goes 2022

Op 14 en 15 maart 2022 vindt de horecabeurs van het Zuidwesten plaats in Goes. De beurs is voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

Vakbeurs Empack 2022

Op 5, 6 en 7 april 2022 vindt Empack voor de eerste keer in de evenementenhal in Gorinchem plaats. Empack is de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.

Skills The Finals

Skills The Finals

Skills The Finals is een evenement voor vakwedstrijden. Ongeveer 1000 finalisten van Skills Talents (vmbo) en Skils Heroes (mbo) nemen het 2 dagen tegen elkaar op om Nederlands Kampioen te worden in hun vakgebied.

IFFA 2022

IFFA 2022

Van 14 t/m 19 mei 2022 vindt IFFA 2022 plaats in Frankfurt. Op deze internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen iedere drie jaar industrie, handel en slagers bijeen.

PLMA World of Private Label 2022

PLMA brengt retailers, groothandelaren en private label-professionals bij elkaar om nieuwe producten te vinden, te netwerken en inspiratie op te doen

Webwinkel Vakdagen 2022

Op 29 en 30 juni 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de jaarbeurs van Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn een ontmoetingsplatform voor de hele e-commerce branche.

Keuring Lekkerste Bal Gehakt

Keuring Lekkerste Bal Gehakt

De bal gehakt is een populair product in de slagerij. Daarom organiseert Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) jaarlijks de vakwedstrijd de Lekkerste Bal Gehakt. Slagers die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie kunnen hun bal gehakt inzenden en deze wordt dan gekeurd door een vakjury.

Gastvrij Rottterdam 2022

Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 8 | november 2021
Vleesmagazine Editie 8 | november 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is trends. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

Slavakto 2022

4 oktober 2022 - 5 oktober 2022

Lees meer

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea