Evenementen
Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Sirha 2021

Sirha 2021

Sirha, de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering, is verplaatst. De twintigste editie van de vakbeurs vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 27 september in Lyon. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Frankrijk voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food.

Workshop zout- en suikerverlaging

Workshop zout- en suikerverlaging

Deze workshop over zout- en suikerverlaging wordt georganiseerd door HAS Hogeschool. Tijdens de workshop wordt jij geïnformeerd over: de effecten van zout en suiker op gezondheid, vervangers voor zout en suiker, effecten van zout- en suikervervanger op de kwaliteit, de gevolgen van verlagen of verwijderen in een product.

Training VITAL allergenen web-based

Training VITAL allergenen web-based

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

BBB Maastricht

BBB Maastricht

De Horecavakbeurs BBB Maastricht verwelkomt vertegenwoordigers uit alle horecasegmeneten. Horecavakgenoten ontmoeten elkaar en waardevolle verbindingen worden gecreëerd. De beurs is een mogelijkheid tot het exposeren van food en non-food producten en diensten. Daarnaast zijn er inspirerende masterclasses, workshops, proeverijen, kookwedstrijden en innovatieve...

Anuga 2021

Anuga 2021

De grootste voedingsbeurs in Europa, Anuga, vind plaats in Keulen. Het evenement trekt ongeveer 150.000 bezoekers uit zeker 100 verschillende landen. De beurs bestaat uit 10 verschillende vakbeurzen: Fine Food, Frozen Food, Meat, Chilled & Fresh Food, Dairy, Bread & Bakery, Drinks, Organic, Hot Beverages en Culinary Concepts.

Intrafood

Intrafood is de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op 27 en 28 oktober 2021 vindt de beurs plaats in Kortrijk, België.

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Cursus Levensmiddelenchemie

16 november 2021

Lees meer

Food Technology 2021

1 december 2021 - 2 december 2021

Lees meer

Horecava 2022

10 januari 2022 - 13 januari 2022

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea