Na het winnen van de Gouden Slagersring heeft Arno Wapenaar een paar honderd Power meat bars verkocht. ‘Mensen zijn nieuwsgierig wat een gezonde vleesreep nu precies is, maar moeten er wel even aan wennen’, vertelt hij. ‘Naast fanatieke hardlopers is er inmiddels ook een sportclub die onze reep aan het assortiment wil toevoegen.’
Tijdens een feestelijke uitreiking op 11 april in Houten werd Arno Wapenaar met zijn Power meat bar crunch de winnaar van de Gouden Slagersring 2018. ‘Het was een mooie avond’, blikt Wapenaar terug. ‘Dat is het natuurlijk meestal als je wint, maar organisatorisch was alles ook heel goed geregeld. Er was een prima ontvangst, kwalitatief goed eten, gezellig pratende gastvrouwen, een uitreiking door een televisiepersoonlijkheid en ook nog muzikale omlijsting in de hal na afloop.’
>> LEES OOK: Arno Wapenaar winnaar Gouden Slagersring
Bomvol eiwitten
Wedstrijdleider Paul van Trigt was zeer te spreken over het winnende product. ‘De Power meat bar crunch past perfect bij de huidige gezondheidstrends. Het is een magere snack die bomvol eiwitten zitten. Ideaal voor na het sporten, maar het kan op elk moment van de dag worden geconsumeerd. Tevens is het product makkelijk te maken voor slagers.’
- Winnaars van de Gouden Slagersring. Foto: Feike Faas
- Wapenaar communiceerde zijn prijs via alle social media, redacties van plaatselijke kranten, de eigen nieuwsbrief en via instore reclameborden. ‘We hebben heel veel positieve reacties gekregen van klanten en collega-slagers. Niet alleen over alleen het product, maar ook over het feit dat we actief blijven in de branche.’
- Ook over zijn Power meat bar heeft de winnaar veel enthousiaste reacties ontvangen. ’De reep wordt goed ontvangen onder sporters, zoals hardlopers, en ook een sportschool heeft inmiddels interesse getoond om de reep in het assortiment toe te voegen. Maar ook andere klanten zijn nieuwsgierig naar het product en inmiddels zijn er al een paar van verkocht.'
Recepten
Lees in het meinummer van Vleesmagazine de recepten van alle genomineerde deelnemers, inclusief het recept van de Power meat bar. Nog geen abonnee van Vleesmagazine? Vraag dan snel een kennismakingsabonnement aan via deze website.