Seminar over koelverse maaltijden

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

WAGENINGEN- De Wageningen Universiteit wijdt op donderdag 2 april een seminar aan de ins en outs van koelverse maaltijden.

Voedingswaarden, voedselveiligheid, houdbaarheid en wensen van de consument komen aan bod.

Verder komen bijvoorbeeld de ontwikkelingen op de Britse markt en hoe je moet omgaan met de veiligheidsaspecten aan de orde.

Houdbaarheid

In het tweede deel van het programma treden techniek en technologie voor het voetlicht. Hoe kun je de houdbaarheid verbeteren bijvoorbeeld en hoe verwerk je de diverse componenten van een maaltijd?


Sprekers

Sprekers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, maar ook van de Universiteit Wageningen en collega-instituten uit Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Dr. Ulphard Thoden van Velzen spreekt over verpakkingsoplossingen voor gekoelde maaltijden.

Download hier het hele programma

Kijk ook in onze agenda voor meer interessante bijeenkomsten, beurzen en congressen

Lees ook:

FanoFineFood staakt productie maaltijden (10 december 2008)

Kant-en-klaar groeit ondanks ongezond imago (30 oktober 2008)

Johma en WUR combineren lekker en gezond (23 september 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Meer berichten over maaltijden

Altijd op de hoogte blijven?