Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

brandt-en-Levi

De worstmakers van Brandt & Levi en bierbrouwers van Brouwerij ’t IJ hebben vrijdag een droge worst gelanceerd met gerookte mout en ’t IJ Session IPA.

De droge worst is gemaakt van goed gehouden varken en ontwikkeld door Jiri Brandt en hoofdbrouwer Tjalling Landman. Zij kozen ervoor de Session IPA van Brouwerij 't IJ te gebruiken in de worst. De hoppige bitters en citrustonen van het bier worden benadrukt door de gerookte mout. ‘Een natje en een droogje’ ineen.

Regelmatig bundelt Brandt & Levie de krachten met mensen of merken die hen inspireren. Samen laten zij de creativiteit los in de worstmakerij met als resultaat bijzonder lekkere worst. Eerder waren er onder meer samenwerkingen met Jonnie Boer, Joris Bijdendijk, de wereldberoemde Italiaanse slager Dario Cecchini en het Schotse whiskymerk Laphroaig. De Brouwerij ‘t IJ worsten zijn tijdelijk in de winkels verkrijgbaar.

 
Lees ook
Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Werkgevers hebben tot 30 juni de tijd om de SLIM-subsidie aan te vragen. Deze regeling is bestemd voor samenwerkingsverbanden van minimaal twee mkb-ondernemingen. Met deze subsidie kunnen ondernemers de kennis, vaardigheden en beroepshouding van hun werknemers verder ontwikkelen.

Weidenaar introduceert droge worst-abonnement

Weidenaar introduceert droge worst-abonnement

Weidenaar introduceert een droge worst-abonnement. Het abonnement bestaat uit drie pakketten en wordt op verschillende momenten in het jaar thuis afgeleverd. De worstmakers van Weidenaar selecteren de droge worst. Consumenten weten niet van te voren welke droge worst er in het pakket zit.

De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

Met ingang van 1 januari 2018 is het huwelijksgoederenregime ingrijpend veranderd. Indien u vóór 1 januari 2018 in het huwelijksbootje bent gestapt, geldt de algehele wettelijke gemeenschap van goederen. Zo valt bij ondernemers ook de eigen zaak na het huwelijk in de gemeenschap.