Boeken

Uit dit dossier
Sausbijbel van Julius Jaspers

Sausbijbel van Julius Jaspers

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.

Ingelepeld

Ingelepeld

Tim Spector is professor genetische epidemiologie aan het King’s College in London. ‘Ingelepeld’ is zijn derde boek. Hierin trekt hij huidige voedingsrichtlijnen, -wetenschap en -advies in twijfel. Sterker nog: hij bekritiseert ook zijn eigen eerdere bevindingen als wetenschapper en auteur van vele papers.

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers  creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe ze die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of...

Eetbare natuur - Michiel Korthals

Eetbare natuur - Michiel Korthals

De Nederlandse landbouw- en voedingssector verkeert in zwaar water. Van alles is teveel: landbouwhuisdieren, chemie, vervuiling, uitputting en grootspraak (‘Nederland voedt de wereld!’). Er is ook te weinig: variatie van landschap, natuur en smaak.

Bon Chef! De Swaen van Cas Spijkers - Reinold Vugs

Bon Chef! De Swaen van Cas Spijkers - Reinold Vugs

Hotel-restaurant De Swaen in het Brabantse Oisterwijk is in de jaren tachtig een heuse culinaire hotspot waar veel van de nu bekende chefs (Jonnie Boer, Sergio Herman en Margo Reuten onder andere) en – inmiddels Meester Patissiers – Rudolph van Veen en Robèrt van Beckhoven hun eerste belangrijke stappen op het culinaire vakgebied zetten

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 8 | december 2022
Vleesmagazine Editie 8 | december 2022

Het thema van Vleesmagazine 8 is digitaliseren en automatiseren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Meat Attraction Madrid

6 maart 2023 - 8 maart 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Intergastra 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea