BBQ
Uit dit dossier
Feest voor de vakman
Heeft u dat ook? Zodra de eerste voorjaarsstralen zich laten zien krijg je zin om de mooiste barbecue producten in de toonbank te leggen. En om de sfeer in de winkel te voelen, van blije klanten die ernaar uitkijken om de barbecue weer aan te steken en daarom naar hun slager komen voor een mooi stuk vlees.
Grondoven
Technologie is mooi. Wij kunnen erg genieten van onze sous-videkoker die via bluetooth op 0,1 graad nauwkeurig onze biefstuk gaart. Maar in de zomer willen we naar buiten en de hitte van het vuur en de prikkeling van rook en stoom, zwaar van de geuren van kruiden en specerijen, in ons gezicht voelen.
Het kamadovuur is nog lang niet gedoofd
De tijd van zomerbarbecues met een open grill lijkt op zijn retour. Slagers, chefs en vooral consumenten komen het hele jaar door samen om een grillfeestje te bouwen met de kamado. Dankzij de bolvormige keramische barbecue is grillen een eitje.
Het barbecue-evangelie
Nadat de samenleving ruim twee jaar lang heeft geleden onder het coronajuk breken er voorzichtig weer wat zonnestralen door voor diezelfde getergde samenleving. Een samenleving die plotsklaps te maken kreeg met mondkapjes, lockdowns, controlepassen en verboden om met meerdere mensen samen te zijn, waardoor het vaak niet mogelijk was om met vrienden...
Keurslager Vooys trekt meer (mannelijke) klanten dankzij barbecueworkshops
Als er iemand werk maakt van barbecueworkshops is het Keurslager Vooys uit Katwijk aan Zee wel. Eigenaar Jan Hoek neemt een keer per jaar klanten letterlijk mee ‘de boer op’, uiteraard met barbecue. Ook houdt hij workshops in zijn eigen slagerij en op een strandpaviljoen in de gemeente.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 2 | april 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder