BBQ

Uit dit dossier
Barbecuetrends van 2021 volgens Deliveroo

Barbecuetrends van 2021 volgens Deliveroo

De barbecue blijft populair in Nederland. Reden voor Deliveroo om uit te zoeken wat de trends voor 2021 zijn. Volgens onderzoek van de maaltijdbezorger willen mensen meer experimenteren en nemen geen genoegen met alleen een speklap of kipsaté op de grill. Ook vroeg Deliveroo haar restaurantpartners naar de beste barbecue-hacks en -trends.

Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Barbecueworst - saté, curry, tuinkruiden en Jalapeño/cheddar

Laten we hopen dat de ergste COVID-perikelen straks voorbij zijn, zodat we ons weer kunnen richten op echt leuke dingen, zoals barbecueën. Ik hoef u niet te vertellen dat de barbecueworst nog steeds een wezenlijk onderdeel is van menig barbecueparty.

Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

De nieuwe barbecuemodus

De nieuwe barbecuemodus

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

De barbecue gaat weer aan

De barbecue gaat weer aan

Van smakelijk gemarineerde hapjes tot grote stukken vlees en van blikken barbecues tot keramische grills; barbecueën is populairder dan ooit. De liefde voor buiten koken groeit al jaren, maar nu er door corona zo weinig te beleven valt, zijn de barbecueproducten haast niet meer aan te slepen. De ambachtelijke slager kan zijn hart ophalen.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2021
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is automatisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Cursus Vleestechnologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

31 augustus 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea