• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Opleiding SVO Vakopleiding Food

Training leert vakmensen producten beoordelen

16 mei 2023 Edwin Rensen Wouter Middeljans
Docent Van Trigt: “Ik denk dat de kwaliteit van het beoordelen bij alle deelnemers met tien procent omhoog gaat na de sessies en het afrondend examen.”
PREMIUM
Docent Van Trigt: “Ik denk dat de kwaliteit van het beoordelen bij alle deelnemers met tien procent omhoog gaat na de sessies en het afrondend examen.”

Voor slagers en vakmensen in de voedselbranche is kwaliteitsbeoordeling belangrijk. Een nieuwe training van SVO Food Academy voorziet in die behoefte. Na afloop kunnen deelnemers ook ingezet worden bij vakwedstrijden. “Het gaat erom dat jullie zelfverzekerd worden,” doceert Paul van Trigt.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Slager
  • Paul van Trigt
  • Smaak
  • Vleesspecialist
  • Opleiding
  • SVO vakopleiding Food
Lees ook

Koningin Máxima bezoekt SVO vakopleiding food

Koninklijk bezoek voor SVO-vakopleiding food. Koning Máxima komt 29 januari naar de locatie in Houten voor een rondleiding en een rondetafelgesprek met vertegenwoordigers uit het onderwijs en de foods...
16 januari 2025

Visie 2025: Waar liggen de kansen voor de slagersbranche?

VISIE 2025 | Het nieuwe jaar is begonnen. Hoe verliep het afgelopen jaar voor de slagersbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen?  Vleesma...
15 januari 2025Redactie Vleesmagazine

Open huis Food Innovation Academy

De Food Innovation Academy (FIA) opent vrijdag 24 januari de deuren voor het open huis. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in dit gebouw waar opleiden en praktijk naast en door elkaar lopen.
13 januari 2025Redactie Food
<<<12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer