• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Opleiding SVO Vakopleiding Food

Training leert vakmensen producten beoordelen

16 mei 2023 Edwin Rensen Wouter Middeljans
Docent Van Trigt: “Ik denk dat de kwaliteit van het beoordelen bij alle deelnemers met tien procent omhoog gaat na de sessies en het afrondend examen.”
PREMIUM
Docent Van Trigt: “Ik denk dat de kwaliteit van het beoordelen bij alle deelnemers met tien procent omhoog gaat na de sessies en het afrondend examen.”

Voor slagers en vakmensen in de voedselbranche is kwaliteitsbeoordeling belangrijk. Een nieuwe training van SVO Food Academy voorziet in die behoefte. Na afloop kunnen deelnemers ook ingezet worden bij vakwedstrijden. “Het gaat erom dat jullie zelfverzekerd worden,” doceert Paul van Trigt.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Slager
  • Paul van Trigt
  • Smaak
  • Vleesspecialist
  • Opleiding
  • SVO vakopleiding Food
Lees ook

Koningin Máxima op bezoek bij SVO vakopleiding food

Koningin Máxima reisde woensdag 29 januari af naar Houten voor een bezoek SVO vakopleiding food. Ze maakte kennis met de verschillende opleidingen, sprak met studenten en nam deel aan een rondetafelge...
30 januari 2025

Winnaars Worstmaker en Traiteur van het Jaar 2025

Elk jaar reikt Uw Slager en Het Worstmakersgilde de titels Beste Worstmaker en Traiteur van het Jaar uit. Wie zijn de winnaars van 2025?
29 januari 2025

Compacte traysealer voor Slagerij Markus

Slagerij Markus verpakt ambachtelijke producten efficiënt met de compacte T 255 traysealer van MULTIVAC. Met deze draaitafel traysealer kunnen vleesspecialiteiten, kant-en-klaarmaaltijden en zelfs soe...
22 januari 2025partner content
<<<12345>>>
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer