Zoektocht naar de beste BBQ slager

BBQ_Pixabay

Foto: Republica via Pixabay

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Ieder jaar organiseert stichting Nationale BBQ weken de verkiezing BBQer, BBQ Book, BBQ Blogger of the year. Nu komen daar beste BBQ Slager en beste BBQ verkopende winkel of the year bij.

BBQ Slagerij van het Jaar

Tot en met 15 januari kan iedereen online een slager aandragen voor de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’. Een vakjury beoordeelt de kandidaten voor de titel. Hierbij letten ze op aspecten als vernieuwend, BBQ-assortiment, presentatie en ondernemerschap.

April 2022 maakt Stichting Nationale BBQ weken de winnaar bekend tijdens de aftrap van de Nationale BBQ Weken. De winnende slager mag een jaar lang de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’ dragen.

Stichting Nationale BBQ weken

De Stichting Nationale BBQ weken is opgericht in 2018 door een aantal BBQ-partners. Het doel is om Nederland kennis te laten maken met een hoogwaardige en toegankelijke manier van barbecueën. Dit doen ze onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals de bovenstaande verkiezingen, de Nationale BBQ Weken en masterclasses.

Lees ook
Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de vleesbranche?

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de vleesbranche?

In de media verschijnen regelmatig berichten die interessant zijn voor de slagersbranche. Wat kwam er afgelopen week allemaal voorbij?

Viaanse stoofschotel

Viaanse stoofschotel

Hans de Goeij is eigenaar van Traiteurslagerij de Goeij in Vianen. Sinds 2020 is hij branche erkende meesterslager. Naast verse vleesspecialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij verkoopt De Goeij verse maaltijden uit eigen keuken, zoals deze eenvoudig te bereiden Viaanse ovenschotel.