Slager met Ster verschuift naar 2017

12 oktober 2016

De vierde editie van Slager met Ster wordt verplaatst naar 2017. Organisator Foodbase in Wageningen wil met een sterkere variant voor de dag komen dan de afgelopen drie succesvolle edities. Om dit te bereiken worden de komende tijd onder meer enquêtes gehouden onder de oud-deelnemers en gesprekken gevoerd met belangenorganisaties.

'Na drie succesvolle edities van Slager met Ster laat de vierde editie nog even op zich wachten', laat Foodbase Wageningen weten. De organisatie benadrukt dat het verplaatsen van Slager met Ster geen afstel is, 'maar een pas op de plaats om straks met een nog sterkere Slager met Ster terug te komen'.

Dat Slager met Ster niet aan populariteit heeft ingeboet, blijkt volgens Foodbase onder meer uit de ruim 15 aanmeldingen die al binnen zijn voordat de inschrijving nog maar gestart is. Ook het aantal vragen over Slager met Ster laat zien dat de sterverkiezing binnen de sector leeft. Toch wil de organisatie zich eerst goed oriënteren voordat er wordt gestart met de volgende editie. De enquêtes zijn hier onderdeel van, evenals gesprekken met diverse partijen in de sector.

Andere verssectoren

Foodbase Wageningen geeft aan dat de sterverkiezingen de afgelopen jaren hebben bewezen versondernemers naar een hoger niveau te tillen. 'In de bakkerij-, slagerij- en groente- en fruitsector is de wedstrijd niet meer weg te denken. In de bakkerijsector zijn ondertussen zeven edities geweest, de slagerijsector kent alweer drie edities en de groente- en fruitsector heeft net zijn eerste editie succesvol afgerond.'

De editie Bakker met Ster 2016-2017 is overigens wel afgelast.

Altijd op de hoogte blijven?