Verhuizing voor slagerij Aad van Eijk

26 augustus 2016

Slagerij Aad van Eijk gaat verhuizen. De sterrenslager neemt zijn intrek in een jarenlang leegstaande supermarkt. Op vrijdag 9 september gaat de nieuwe winkel aan de Van Beethovenlaan 13 open. De laatste dag op het oude adres is op zaterdag 3 september. Maar de verkoop gaat gewoon door. Er komt een grote wagen voor de winkel, meldt Voorschoten Online.

‘We kregen zoveel verontruste reacties van onze klanten, dat we besloten hebben de verkoop tijdens de verhuizing gewoon door te laten gaan’, vertelt Carla van Eijk aan Voorschoten Online. Samen met broers Walter en Ronald runt zij het bedrijf dat in 1971 door hun vader is opgericht.

Sterrenslager

Slagerij Aad van Eijk won als eerste slagerij twee keer drie sterren op rij bij Slager met Ster. Een uitzonderlijke prestatie. Hier werkt het bedrijf hard voor. Daar hoort nu ook de verhuizing bij. De nieuwe slagerij komt in een leegstaande voormalige supermarkt en wordt gedeeld met een slagerij. ‘Met Slijterij Adegeest kwamen we tot overeenstemming. Wij namen 2/3 van het pand, zij de rest. De nieuwe winkel wordt 2,5 keer zo groot als de oude’, vertelt Carla aan de website.

Altijd op de hoogte blijven?