Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen de Benelux. Sinds de overname in april 2021 maakt Verbufa officieel deel uit van de Handtmann Group, een wereldwijd opererende organisatie. Vanaf 1 februari 2023 is Moulin-Debaillie ook volledig geïntegreerd. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Handtmann Benelux B.V.

Het bedrijf, onder leiding van Algemeen Directeur Marc Fortuin, ziet de naamswijziging en integratie van Moulin-Debaillie als een logische vervolgstap waarbij de synergie van de verschillende bedrijven binnen de Handtmann Group wordt vergroot. “De naamswijziging biedt veel voordelen, we versterken onze positionering in de Benelux en maken met deze stap de volledige integratie compleet. Het hoofdkantoor in Amersfoort en de vestiging in Kuurne (België) blijven actief, dus feitelijk zullen alleen de namen Verbufa & Moulin-Debaillie van de gevels verdwijnen. De Belgische vestiging blijft onder leiding van Christ Moulin.“

Naast Handtmann blijven de merken Baader, Fessmann, Garos, Glass, Inotec en Laska vertegenwoordigd. De Verbufa vorm- en doseermachines worden voortgezet onder het Handtmann label. Daarnaast blijft Handtmann Benelux technische en technologische ondersteuning geven en trainingen voor klanten verzorgen.

Altijd op de hoogte blijven?