Top 3 artikelen Vleesmagazine maart 2024

2 april 2024 Redactie Vlees Mary Winchester via Unsplash
KNS doet eindbod voor nieuwe cao Slagersbedrijf, de finalisten van de Spareribs Trophy 2024 en de vleesbranche gaat uit van eigen kracht tijdens Week zonder Vlees. Welke artikelen waren afgelopen maand populair bij onze lezers? De top 3 van maart 2024.

1. KNS doet eindbod voor nieuwe cao Slagersbedrijf

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de vakbonden zijn het tijdens de laatste onderhandelingsronde op 18 maart niet eens geworden over een nieuwe cao. KNS ziet geen heil in verdere onderhandeling en gaat een schriftelijk eindbod uitbrengen.

Naar het artikel

2. Finalisten Spareribs Trophy 2024

De keuring voor de Spareribs Trophy zit erop. “Wij zijn verheugd om de finalisten van de Spareribs Trophy aan te kondigen,” zegt jurycoördinator Ron Kinkelaar, coördinator van de jury. “De zomer kan beginnen als het aan de spareribs van deze ambachtelijke slagers ligt. De verschillen worden gemaakt in de details bij de afwerking en smaak”.

Naar het artikel

3.  Vleesbranche gaat uit van eigen kracht tijdens Week zonder Vlees

In de week van 4 tot 10 maart, vond de Week zonder Vlees en Zuivel plaats. Een week die leidt tot weerstand bij veel vleesliefhebbers. Maar wat betekent deze week eigenlijk voor de vleesbranche? Vleesmagazine vroeg het aan Nederland Vleesland, Koninklijke Nederlandse Slagers, horecaslager Nice to Meat en ambachtelijke slager Nico Englebert.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?