Ter Marsch & Co bakt roze burgers op Pride Amsterdam

800_tmampc-ams0018-192744

Burgerspecialist Ter Marsch & Co Amsterdam serveert deze hele week fleurige roze burgers buns uit eigen bakkerij, gebakken door bakker Edwin Klaasen. Iedereen die tijdens de Canal Pride op 3 augustus bij Ter Marsch & Co zijn roze slipt toont, komt in aanmerking voor de gratis roze burger.

Ter ere van de Pride Amsterdam pakt restaurant Ter Marsch & Co het kleurrijk aan. Naast het eclectische interieur met een mix van kleuren, patronen en bloemen, biedt zij nu ook een spraakmakende kleur op het bord.

Edwin Klaasen bakt roze broodjes

Ter Marsch & Co Amsterdam serveert deze hele week fleurige roze burgers buns uit eigen bakkerij, gebakken door bakker Edwin Klaasen. Het is opnieuw een spraakmakende actie van de burgerspecialist. Iedereen die tijdens de Canal Pride op 3 augustus zijn roze slipt toont, in aanmerking voor de gratis roze burger.

[intermezzo:1]

Roze slip in ruil voor roze burger

‘Show ons jouw mooiste roze slip tijdens Pride Amsterdam en geniet van een gratis roze burger. Deze hele week kleuren onze burgers roze, even kleurrijk als het interieur. Gebakken door de leukste Desemenzo Edwin Klaasen’, meldt Ter Marsch & Co op social media.

   
Lees ook
Ter Marsch & Co maakt beste burger Benelux

Ter Marsch & Co maakt beste burger Benelux

Ter Marsh & Co is voor de tweede keer op rij de beste in de Best Burger Benelux Battle 2021. Het Boetiek burgerrestaurant won deze wedstrijd in de categorie 'Meat Based' met de Mexicaans geïnspireerde 'The Holy Moly hamburger'. De categorie Plant based werd gewonnen door Eetcafé San Blas.

Best Burger Benelux competitie tijdens BBB Maastricht

Best Burger Benelux competitie tijdens BBB Maastricht

Voor de tweede keer gaat BBB Maastricht samen met LA Streetfood op zoek naar de beste burger van de Benelux. Tien hamburgertitanen gaan op dinsdag 12 oktober 2021 de strijd met elkaar aan tijdens de Best Burger Benelux Battle. Er zijn twee categorieën: Meat Based en Plant Based.

The Golden Boy is officieel de duurste hamburger ter wereld

The Golden Boy is officieel de duurste hamburger ter wereld

Op 28 juni maakte Robbert Jan van Veen van De Daltons de duurste hamburger ter wereld. Deze hamburger met de naam Golden Boy had een waarde van 5000 euro. Het record is nu bevestigd door Official World Records.