SVO zoekt opvolger Keurslagerij Pluim en De Haas

SLAGERSWERELD - SVO organiseert opnieuw de verkiezing Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2007. Vorig jaar ging de titel naar Keurslagerij Pluim en De Haas uit Velp

SLAGERSWERELD - SVO organiseert opnieuw de verkiezing Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2007. Vorig jaar ging de titel naar Keurslagerij Pluim en De Haas uit Velp

Het opleiden van medewerkers vergt veel tijd en energie, maar betaalt zich dubbel en dwars terug in enthousiaste en betrokken collega's. Deze inspanning mag best erkend worden vindt SVO. Een commissie beoordeelt de aanmeldingen en maakt een eerste selectie per sector (versspeciaalzaak, supermarkt en industrie). Per sector gaan er maximaal drie bedrijven door naar de volgende ronde.

Een jury bezoekt de bedrijven en er vinden interviews plaats met de praktijkopleider en de leerlinge (en). Uit deze groep bedrijven zal op 17 september per sector een winnaar en een overallwinnaar worden gekozen. Aanmelden kan via info@svo.nl. Inschrijven kan tot 3 juli.

Lees ook
Slager Gerrit Stronkhorst (84) overleden

Slager Gerrit Stronkhorst (84) overleden

De Amstelveense slager Gerrit Stronkhorst is maandag op 84-jarige leeftijd overleden. Dat laat Slagerij Stronkhorst op Facebook weten.‘We zijn verdrietig u te moeten berichten dat we afgelopen maandag afscheid hebben moeten nemen van onze vader, opa, overgrootvader, nestor van de slagerij, Gerrit Stronkhorst (84). Dankbaar zijn we dat we hem zo lang...

Inschrijving Confrerie des chevaliers 2021 gestart

Inschrijving Confrerie des chevaliers 2021 gestart

Slagers kunnen zich inschrijven voor de internationale slagersvakwedstrijd Confrerie des chevaliers 2021. De keuringen vinden plaats op 23 en 24 januari.Wie wint in 2021 onze grote internationale prijs in het jubileumjaar van de Confrerie des chevaliers? Om deze belangrijke internationale prijs te winnen, dienen slagers met ten minste twee producten...

Tips bij het inkopen, bewerken en bereiden van wild

Tips bij het inkopen, bewerken en bereiden van wild

Bij het aankopen en bewerken van wild dienen slagers rekening te houden met aanvullende eisen. Zo moet het wild bijvoorbeeld gescheiden van het andere vlees worden bewerkt. Ook de bereiding van wild verdient aandacht. Het allerlekkerste is het om het wild zo puur mogelijk te bereiden met zout, peper of wildkruiden. Dan blijft de pure smaak van het...