Sjroete Farm presenteert luxe kalkoenrollade

Kalkoen-sjroete-farm

De Sjroete Farm introduceert voor de feestdagen voorgegaarde kalkoenrollade. Deze rollade, gemaakt van hun Caringa Cartier weidekalkoenen, is eenvoudig thuis te bereiden en ideaal voor kleinere gezelschappen.

Kalkoenrollade is al jarenlang een echte klassieker met Kerst en dat is niet voor niets! Het vlees is supermals, ontzettend smaakvol én het ziet er natuurlijk heel feestelijk uit op tafel. De Sjroete Farm wil families tijdens de feestdagen laten genieten van verantwoord en heerlijk Nederlands kalkoenvlees.

De voorgegaarde kalkoenrollade van De Sjroete Farm weegt ongeveer 700 gram, wat voldoende is voor vier tot zes personen. Hiermee sluit de lekkernij perfect aan bij de huidige situatie, waarin de feestdagen voornamelijk in kleinere gezelschappen gevierd zullen gaan worden. De kalkoenrollade is eenvoudig en snel thuis te klaar te maken. Omdat de rollade voorgegaard is, kan deze op diverse manieren worden bereid; in de braadpan, oven, airfryer, of sous vide. De kalkoenrollade van De Sjroete Farm is ontwikkeld door slager Jos Pinckaers. Kwaliteit is gegarandeerd. De voorgegaarde kalkoenrollade is vanaf heden verkrijgbaar en te bestellen bij De Sjroete Farm.

Bourgondische weidekalkoen

De Sjroete Farm is een initiatief van Ruud en Sabrina Bos. Op hun eigentijdse kalkoenhouderij staat de passie voor het ambacht kalkoenhouden en de liefde voor de dieren centraal. ‘Onze kalkoenen lopen vrij rond in onze kruidenwei en daarom noemen we ze weidekalkoenen’, vertelt Ruud Bos. Caringa Cartier kalkoenen kenmerken zich door hun chique zwarte veren en staan bekend om de unieke smaak van het vlees. ‘Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in de kruidenwei. En natuurlijk worden ze door ons liefdevol verzorgd.’

Kalkoenvlees is mager, veelzijdig, heel smaakvol en zit vol gezonde voedingsstoffen. Kalkoen wordt vaak gegeten tijdens feestelijke gelegenheden, maar past ook in het alledaagse menu en sluit dankzij haar eigenschappen perfect aan bij een gezonde leefstijl. Met een breed assortiment aan verse en verwerkte kalkoenproducten van De Sjroete Farm zijn de mogelijkheden eindeloos. ‘Wij willen graag dat iedereen kan genieten van verantwoord Nederlands kalkoenvlees. Niet alleen met Kerst, maar het hele jaar door!’, besluiten Ruud en Sabrina.

 
Lees ook
Diviande breidt assortiment Passion for Meat uit

Diviande breidt assortiment Passion for Meat uit

Diviande heeft het vriesvers assortiment van Passion for Meat uitgebreid. De dertien nieuwe vleesproducten, zoals Gemarineerde Rundersteak, Gevulde Varkensrollade en Lamsgehakt, dragen allemaal het Beter Leven keurmerk.

Week Zonder Vlees duurt voor 1,5 miljoen Nederlanders het hele jaar, toch eten we thuis meer vlees

Week Zonder Vlees duurt voor 1,5 miljoen Nederlanders het hele jaar, toch eten we thuis meer vlees

Dit jaar vond de vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees (WZV) plaats. Er deden 1,7 miljoen Nederlanders aan mee. 1,5 miljoen deelnemers willen ook de rest van het jaar geen of minder vlees eten.

Week zonder vlees

Week zonder vlees

Op het moment dat ik dit schrijf, is het dinsdag, de tweede dag van de Nationale Week Zonder Vlees. Net als bij de vorige editie van deze week is de omzet goed, alsof geen consument zich iets van de week ‘zonder’ aantrekt. Waar zouden we ons als slagers dan ook druk om maken? Sterker, voor het tweede jaar op rij is de vleesconsumptie per...