Recordaantal exposanten op VAS 2016

3 oktober 2016

De VAS-beurs in het Foodcenter in Amsterdam heeft volgende week maandag en dinsdag 10 en 11 oktober een recordaantal exposanten, ruim 90. De 1700 vierkante meters van de centrale markthal zijn daarmee volledig uitverkocht.

Jeugd heeft de toekomst

Om de jongeren in opleiding te motiveren sponsort SOVVB Stichting Opleidingsfonds slagersbedrijf de SVO leerlingen door hen één product en de administratiekosten te schenken. Er zal dit jaar ook een SVO leerling kampioen worstsoorten 2016 en een SVO leerling kampioen traiteur 2016 verkozen worden.

VAS 2016 heeft een duidelijk thema: Weg met de eenheidsworst! Met dit thema richt de VAS zich op kleinschaligheid en duurzaamheid, maar ook ambacht en specialisme.

Op de maandag vindt tevens de verkiezing plaats voor de KNS Lekkerste Bal Gehakt en op dinsdag vinden de ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Inschrijven voor de vakwedstrijden kan niet meer; de wedstrijden (27 rubrieken) en de prijsuitreiking vinden plaats op dinsdag 11 oktober. Op beide dagen zijn er ook verschillende demonstraties waarbij onder andere demoslager Gertjan Kiers en topchef Julius Jaspers demonstraties geven met thema’s rund, varken en traiteur. Ook zal u verrast worden door het gevarieerde aanbod van exposanten.

De beurs is open van 10.00 - 22.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Altijd op de hoogte blijven?