Pierre Wind juryvoorzitter Grote Grillworst Test 2016

15 december 2015 Vleesmagazine

De Grote Grillworst Test 2016 krijgt een juryvoorzitter in de vorm van Pierre Wind. Zo’n honderd slagers hebben zich ingeschreven voor de wedstrijd. Op 21 januari vindt de voorronde plaats en zal ook de jury voor het eerst aantreden.

Pierre Wind heeft de taak van juryvoorzitter aanvaard voor deze eerste slagers-vakwedstrijd van 2016. Wind is niet alleen bekend als chef-kok van zeer gerenommeerde restaurants maar kreeg grote bekendheid door zijn kookprogramma's op televisie. Daarnaast is hij auteur van kookboeken en docent en zeker ook bekend van zijn hyperactieve manier van presenteren. Alle deelnemers van de Grote Grillworst Test ervaren dit tijdens de uitreiking op 16 februari bij de Glazen Ruimte in Maarssen.

De volledige jury bestaat hiermee uit wedstrijdleider Paul van Trigt, SVO-docent Ron Kinkelaar en winnaar van vorig jaar: Peter Tap van Keurslager Simon Muilwijk. Op donderdag 21 januari keuren zij alle inzendingen tijdens de eerste keuring. De top 10 wordt opnieuw gekeurd tijdens de finaleronde die plaats vindt op donderdag 4 februari. Ook vindt er nog een mystery-aankoop plaats.

Op 16 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Pierre Wind reikt de prijzen uit aan de finalisten.

Altijd op de hoogte blijven?