Ontmoet Marel op de Meat ShowHow 2023 in Kopenhagen

15 februari 2023

Marel nodigt vleesverwerkers uit om het bedrijf te bezoeken op de Meat ShowHow 2023 in Kopenhagen. Op het Progress Point verzorgt Marel live demonstraties en kunnen vleesverwerkers in gesprek met experts op procesgebied.

“Daar ontdekken ze hoe cruciaal de rol van automatisering, digitalisering en modulariteit wordt in de toekomst van de vleesverwerking. Bezoekers krijgen de unieke gelegenheid om te zien hoe onze innovatieve en intelligente oplossingen hun verwerkingslijnen duurzamer, efficiënter en winstgevender kunnen maken”, aldus Marel.

Snelle veranderingen op de consumentenmarkten en de toenemende regelgeving vereisen dat de moderne vleesverwerker flexibeler moet zijn om aan alle eisen te kunnen voldoen. Dit drijft Marel ertoe intelligente robotica en datagestuurde oplossingen te ontwikkelen die de vleesverwerking transformeren en ervoor zorgen dat onze klanten concurrerend blijven.

Meat ShowHow 2023

Op de Meat ShowHow 2023 kunnen grote en kleine vleesverwerkers enkele van Marels meest geavanceerde, toekomstgerichte oplossingen in actie zien en van de gelegenheid gebruikmaken om in contact te komen met de experts van het bedrijf.

Bezoekers kunnen de StreamLine en DeboFlex van dichtbij bekijken en zien hoe deze zorgen voor meer rendement, bijdragen tot het versterken van hun merkreputatie en de conversiekosten verlagen. Ook krijgt ieder de gelegenheid om het uitgebreide kant-en-klaar- en foodservice-aanbod van Marel te verkennen en zo de perfecte oplossing te vinden voor al hun behoeften, van portioneren tot marineren, van verpakken tot etiketteren.

Vleesverwerking

De geïntegreerde connectiviteit van de INNOVA Food Processing Software geeft verwerkers volledige controle over de productie doordat nauwkeurige gegevens real-time worden verzameld en samengevoegd. Daarmee kunnen ze hun rendement en doorvoer verhogen terwijl ze voldoen aan alle eisen wat betreft traceerbaarheid en duurzaamheid.

Van geavanceerde single-skill tot full-line geïntegreerde oplossingen, van primaire tot verdere verwerking (modulair, schaalbaar en verbonden): Marel dekt het volledige spectrum van verwerkingsbehoeften voor vleesverwerkers van elke omvang. 

Vleesverwerkers kunnen zich hier registreren voor Meat ShowHow 2023.

Marel

Marel is een wereldwijde leverancier van geavanceerde voedselverwerkingsapparatuur, -systemen en -diensten voor pluimvee-, vlees- en visverwerking. Met ongeveer 8.000 medewerkers in meer dan 30 landen realiseerde Marel in 2021 een omzet van 1,36 miljard euro. 

Altijd op de hoogte blijven?