Evenementen
Uit dit dossier
Food Technology aftermovie: kijk terug op de eerste editie
3 maanden geleden vond de allereerste editie van Food Technology plaats. Organisatoren EVMI en Mikrocentrum kijken terug op een geslaagde beurs in de Brabanthallen. Samen met exposanten Bart Visser van Ecolab, Rob Habraken van Sanders Machinebouw B.V. en Harro de Jong van Hemmink B.V. blikken we in onze aftermovie terug op deze succesvolle editie.
Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie
Op 13 en 14 april gingen de deuren open voor de eerste editie van Food Technology. Organisatoren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) kijken terug op een geslaagde eerste editie. De beursvloer was goed gevuld en het congres gedeelte werd druk bezocht. Leveranciers en vertegenwoordigers van de voedingsmiddelenindustrie legden nieuwe contacten...
Lees alles over Food Technology in de digitale special
Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.
KNS zoekt slagers voor gastlessen
Van 4 tot en met 9 april is het de Week van de Slager. Het enthousiasmeren van jongeren voor het slagersvak staat hierbij centraal. Dit gebeurt onder andere door gastlessen op scholen. Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is op zoek naar slagers die dit willen doen.
Food Technology gaat door zonder coronamaatregelen
Goed nieuws: zoals het er nu naar uit ziet gaat Food Technology door, zonder coronamaatregelen!
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 4 | juni 2022

Het thema van Vleesmagazine 4 is koeling & interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerMachinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder