Nieuwe websites voor vleespromotie

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

ZOETERMEER – De PVE hebben twee nieuwe websites gelanceerd om scholieren en volwassenen te informeren over de vee- en vleessector.

ZOETERMEER – De Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) hebben twee nieuwe websites gelanceerd om scholieren en volwassenen te informeren over de vee- en vleessector.


De website vanfoktotkok.nl is is gemaakt op basis van het lespakket 'Vlees van Fok tot Kok'. Hierin leren basisschoolleerlingen alles over veehouderij en vleesproductie.

Informatie

De vernieuwde website devarkenshouder.nl is gericht op volwassenen en kinderen die informatie zoeken over de varkenshouderij. De site is ook voor varkenshouders bedoeld. Zo houdt de agenda hen op de hoogte van promotie activiteiten in de varkenshouderij.


Flyers

Verder kunnen ze er de communicatiemiddelen bestellen zoals brochures, flyers, ansichtkaarten en dvd's. Er is ook een begin gemaakt met een digitale nieuwsbrief, bedoeld voor varkenshouders die zich inzetten voor de sector en de promotie daarvan. Met de nieuwsbrief blijven zij op de hoogte van activiteiten uit de landelijke imagocampagne varkenshouderij.

Voor jongeren bestaat al de website lekkerfitmetvlees.nl.

Lees ook:

Minister vindt reclames vlees okay (30 juli 2007)

Vleessite jongeren groot succes (1 maart 2007)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over promotie vlees

Alle berichten over de productschappen

 


 

Altijd op de hoogte blijven?