Worst carnaval ever! Bakkerij Van Keulen haakt in

worstt carnaval

Wordt het de Worst carnaval ever in 2021!? Als het aan Bakkerij Van Keulen in de Bommelerwaard ligt niet. De inventieve bakkers hebben een worstenbroodjesbox bedacht, de bestelling lopen storm.

De bakkerijketen lanceerde vrijdag 2 januari een worstenbroodjesbox onder de slogan: Worstcarnavalever. De eerste dag werden er al honderd pakketten besteld. Ook diverse landelijke media hebben het opgepikt, van de Telegraaf tot Jan-Willem Start Op noemt het in zijn uitzending op NPO Radio 2 (op 1.40 minuut).

Voor de best Carnavals Friend Forever (CFF)

De worstenbroodjes in de papieren doos zijn volgens mede-eigenaar Johan Van ’t Zelfde ook uitermate geschikt als verrassing voor je CFF: je Carnavals Friend Forever. ‘Om de échte carnavalsvierders een hart onder de riem te steken kunnen klanten hun CFF verrassen met een heerlijke box luxe Brabantse Worstenbroodjes. Om toch even aan carnaval te ruiken in een jaar dat samen worstenbroodjes eten na een wilde nacht vol polonaises er niet inzit’, aldus de Van ’t Zelfde.

Spontaan idee benut

De naamgeving ontstond spontaan, vertelt hij. ‘Tijdens een vergadering over taartjes verzuchtte iemand: dit wordt echt de worst carnaval ever.’ Het idee was geboren: een doos worstenbroodjes waarmee je iemand kunt verrassen. ‘Carnavalsvierders hebben vaak een vaste vriendengroep waarmee ze op pad gaan, die kunnen ze nu iets opsturen.’

Grens over

Sommige pakketten gaan ver de Brabantse grens over, richting Randstad. ‘Misschien wel naar mensen die van Brabant naar Amsterdam zijn verhuisd, maar wel elk jaar nog komen carnavallen.’

De worstenbroodjes die straks bezorgd gaan worden, gaan vergezeld van een persoonlijke briefje. De strekking van die briefjes is in bijna alle gevallen: jammer dat we jullie niet zien dit jaar, we missen jullie, volgend jaar gaan we weer.

 
Lees ook
Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.

Belastingdienst helpt ondernemers bij administratie

Belastingdienst helpt ondernemers bij administratie

Ondernemers kunnen hun belastingszaken op drie manieren regelen. Via administratiesoftware, via een fiscaal dienstverlener of via de website van de Belastingdienst. Maar welke manier past bij welke ondernemer? De Belastingdienst geeft advies.

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...