Meld je aan voor de Dag van de Slager XXL

10 april 2018

Van 24 t/m 26 mei is er weer van alles te beleven bij de slager tijdens de Dag van de Slager XXL. Tenminste als u meedoet en zich aanmeldt!

U krijgt een gratis promotiepakket bestaande uit: een instore dia, een statische raamposter, drie soorten placemats voor kinderen van verschillende leeftijden, vlaggenlijnen, prikkertjes, ballonnen, kroontjes en windmolentjes.

Jong geleerd, Oud gedaan

De Dag van de Slager wordt georganiseerd om het Nederlands publiek en specifiek kinderen en jongeren de veelzijdigheid en creativiteit van het slagersvak te laten zien en beleven. Vandaar dat dit jaar het thema is: ‘Jong geleerd, oud gedaan’. De slagersbranche heeft behoefte aan jonge, creatieve mensen die slager willen worden. Deze dagen zijn een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe creatief, afwisselend en ambachtelijk een baan in het slagersvak is. De Dag van de Slager is bestemd voor alle slagers die ambachtelijke slagershandelingen verrichten, zichtbaar voor winkelend publiek en als onderdeel van dagelijkse activiteiten. Elke deelnemende slager bepaalt zijn eigen programma passend bij het thema. Denk hierbij aan klassenbezoeken, gastlessen op school of workshops. Dag van de Slager is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb). De KNS voert dit project in opdracht van Sovvb uit.

Aanmelden kan op www.dagvandeslager.nl.

Altijd op de hoogte blijven?