Makkelijker variëren met nieuwe sauzen van Verstegen

14 september 2017 Suzanne Dekker

Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen lanceert een reeks nieuwe sauzen die de mogelijkheid biedt om gemakkelijk nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door de saus te wisselen.

Verstegen komt met een serie nieuwe Oosterse smaken en nieuwe snijdbare sauzen voor aantrekkelijke gemaksgerechten. De Oosterse keuken staat bekend om de combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen zijn eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, hapjes en stoofschotels te maken. Deze Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme als koude consumptie. De sauzen zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten. 

Snijdbare sauzen 

Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Deze sauzen zijn gemakkelijk te portioneren en te gebruiken bij later op te warmen gerechten. 

Verstegen Pure 

De sauzen met het Verstegen Pure label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Hiermee sluiten de sauzen naadloos aan op de trend van de bewuste consument en de nieuwe voedselwetgeving.  

Meer informatie is te vinden op www.verstegen.eu.

Altijd op de hoogte blijven?