Makkelijker variëren met nieuwe sauzen van Verstegen

kip-ketjap-ovenschaaltje

Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen lanceert een reeks nieuwe sauzen die de mogelijkheid biedt om gemakkelijk nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door de saus te wisselen.

Verstegen komt met een serie nieuwe Oosterse smaken en nieuwe snijdbare sauzen voor aantrekkelijke gemaksgerechten. De Oosterse keuken staat bekend om de combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen zijn eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, hapjes en stoofschotels te maken. Deze Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme als koude consumptie. De sauzen zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten. 

Snijdbare sauzen 

Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Deze sauzen zijn gemakkelijk te portioneren en te gebruiken bij later op te warmen gerechten. 

Verstegen Pure 

De sauzen met het Verstegen Pure label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Hiermee sluiten de sauzen naadloos aan op de trend van de bewuste consument en de nieuwe voedselwetgeving.  

Meer informatie is te vinden op www.verstegen.eu.

Lees ook
SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

Als specialist jou onderscheiden in ’t BBQ seizoen? Probeer nu de ALABAMA WHITE SAUCE in combinatie met MISSISSIPPI DARK SAUCE! Beiden te verkrijgen in een handige DEGENS knijpfles met 1000 ml. Proeven is gratis, dus bel of mail ons gerust!

Recept van Verstegen: sous-vide gegaarde kip-ketjap

Recept van Verstegen: sous-vide gegaarde kip-ketjap

Steeds meer consumenten kiezen voor kwaliteitskip. De slager kan hier als ambachtelijk specialist z’n meest veelzijdige voordeel mee doen. Voor extra inspiratie delen vier leveranciers van smaakmakers hun favoriete kiprecepten. Vandaag het laatste recept van Verstegen.

Sausbijbel van Julius Jaspers

Sausbijbel van Julius Jaspers

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.