Het Worstmakersgilde vernieuwt

24 oktober 2016

Het Worstmakersgilde gaat in het nieuwe jaar op een frisse manier van start. Er komen aanpassingen op zowel het vaktechnische als promotionele vlak.

Het Worstmakersgilde, SVO en KNS hebben gezamenlijk een nieuwe stichting opgericht:

het Expertisecentrum voor ambacht en vakmanschap. Vanuit deze stichting biedt Paul van Trigt zijn kennis en diensten aan. Er wordt voor de Gildeslagers een vast vaktechnisch basispakket aangeboden met o.a. productkeuringen en regioavonden. Daarnaast is er een keuze pakket waaruit de slager zelf kan kiezen, met o.a. adviesbezoeken, de cursus Meester Worstmaker en een Masterclass-seminar.

Promotioneel

Het promotionele vlak wordt extra uitgebreid en verzorgd door Bon Vivant In-site in Nunspeet, met onderdelen als promotie, drukwerk, marketing ondersteuning en online promotie.

Het uitgangspunt van de nieuwe opzet is dat elke Gildeslager de mogelijkheden van ontzorging en intensivering van marketingactiviteiten, naast promotieondersteuning als een waardevolle uitbreiding ervaart. Ontzorgen, positionering en een krachtiger uitstraling worden kernwoorden in het beleid.

Er komt een duidelijke uitbreiding van diensten. De Gildeslager wordt voorzien van een compleet aanbod van marketingproducten. Er is een vast basispakket, daarnaast komen er vele diensten waaruit de Gildeslager zelf kan kiezen.

 

Altijd op de hoogte blijven?