Gratis toegang tot Slavakto 2022

Slavakto 2022_4 en 5 oktober

De branche kent op dit moment veel uitdagingen. Personeelstekort, een hoge energierekening en nog veel meer. Slavakto heef als doel om iedereen die werkt in de slagersbranche, van ondernemer, traiteur, worstmaker en winkelmedewerker, een plek te bieden om elkaar te ontmoeten én inspiratie en kennis op te doen over bijvoorbeeld innovaties in onze branche.

Om die reden heeft Slavakto besloten om iedereen die werkt in de slagersbranche gratis toegang te geven tot dit inspiratie-event. Laat je inspireren door Jord Althuizen, Meneer Wateetons, Ierse slager Pat Whelan, meer dan 70 leveranciers én prijsuitreikingen van maar liefst 3 vakwedstrijden.

Slavakto vindt op 4 en 5 oktober plaats in de Werkspoorkathedraal. Registratie voor een gratis toegangskaart is mogelijk via: Toegangstickets - Stichting Slavakto

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Ruimte voor initiatief bij Slagerij Hermanns

Ruimte voor initiatief bij Slagerij Hermanns

25 jaar nadat zijn vader algemeen kampioen werd bij de slagersvaktentoonstelling Slavakto ontving Leo Hermanns, eigenaar van Slagerij John Hermanns en ondernemer in hart en nieren, dezelfde felbegeerde titel. Bart Beulen, de kampioen jongeren, komt óók uit zijn zaak. Uniek, volgens de organisatoren.

Roerige tijden

Roerige tijden

Het thema van deze editie is apparatuur en bereidingstechnieken. Op het moment van schrijven is het de week van de Slavakto. Een mooi moment voor het genoemde thema.

De cijfers

De cijfers

Eigenlijk zou deze column over de Slavakto moeten gaan. Dat is ook zo maar dan wel vanuit een ongebruikelijke invalshoek. Terwijl u wellicht in de schitterende nostalgische Werkspoorkathedraal op zoek bent geweest naar nieuwe ideeën en inspiratie, luisterde naar een interessante spreker of gewoon gezellig met collega’s kletste, zat ik thuis met corona.