Fotowedstrijd ‘Laat je ambacht zien’ gestart

14 september 2015 Vleesmagazine

Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) is vandaag een fotowedstrijd gestart. Iedereen die ambachtelijk werk doet, mag deelnemen aan de wedstrijd. Het doel van de wedstrijd is om het imago van ambachtelijk werk te versterken.

Het CvAE schenkt aandacht aan het ambacht door kennis van, voor en over ambachten te delen. Door mee te doen aan de fotowedstrijd helpt u het ambacht in beeld te brengen. Deelnemers maken kans op een professionele fotoshoot.

Trots

Op de foto moet u laten zien waar u trots op bent. Je huidige opdracht? Een innovatie? Bedenk één woord of symbool dat aangeeft wat ambachtelijk werken voor u betekent. Plaats deze uiting bij het werk waar u trots op bent en maak hiervan een foto. Upload deze op de website van het CvAE. Zij gaan alle foto’s delen en laten Nederland het ambacht zien.

Winnaars

Uit alle foto’s kiest het CvAE drie winnaars. De winnaars winnen een professionele fotoshoot van hun bedrijf. De professionele foto’s kunnen worden gebruikt voor het promoten van uw bedrijf. Doe mee en laat je ambacht zien! Ga nu naar www.cvae.nl/laatjeambachtzien.

Altijd op de hoogte blijven?