KEULEN – Gemak, gezondheid en je goed voelen waren de afgelopen dagen de centrale thema's op de voedingsmiddelenbeurs Anuga. Kalfsvleesproducent ESA Foods speelt daar op in met haar nieuwe merk Esa Vital.
KEULEN – Gemak, gezondheid en je goed voelen waren de afgelopen dagen de centrale thema’s op de voedingsmiddelenbeurs Anuga. Kalfsvleesproducent ESA Foods speelt daar op in met haar nieuwe merk Esa Vital.
Hoewel het eigenlijk gewoon om kalfsvlees gaat, speelt ESA handig in op de heersende gezondheidstrend. ‘De kernwaarde van het merk is het vitale leven door goede en gezonde voeding als basis voor lekker kalfsvlees. Wij hebben met Esa Vital een merk dat aansluit op de wensen van consumenten en retailers’, aldus het bedrijf.
Niet gewoon
Volgens ESA is het nieuwe kalfsvleesmerk verre van gewoon. 'ESA Vital kalfsvlees is smaakvol en heeft een malse vleeskwaliteit Dit komt door een uitgebalanceerd voederpakket van natuurlijke hoogwaardige zuivelproducten en een speciaal ontwikkelde mix van granen. De uitgekiende samenstelling en kwalitatieve ingrediënten van het voer zorgen voor heerlijk, mals en caloriearm, en licht verteerbaar kalfsvlees met een verfijnde smaak. Zorg en aandacht voor de kalveren en een uitgebalanceerde goede voeding die afgestemd is op iedere levensfase van het kalf komt terug in de smaak en constante kwaliteit van het ESA Vital kalfsvlees. Vele smaakproeven bevestigen het significante verschil in smaak en malsheid', legt woordvoerder Maurice Aalbers uit.
Overigens kwam minister Gerda Verburg ook even kijken naar het nieuwe ESA-merk (zie foto).
Lees ook andere berichten over de Anuga:
17-10-2007 - 'Vleesverwerkers wordt een loer gedraaid'
16-10-2007 - Roemenië nieuw op Anuga
15-10-2007 - Anuga: Salami populair innovatieproduct
14-10-2007 - Sadia verwerkt vlees in Nederland
14-10-2007 - Anuga: schnitzel voor in de toaster
14-10-2007 - Minister bezoekt NL-stands op Anuga
14-10-2007 - Brazilië gelooft niet in vleesban
14-10-2007 - Sportworst Vion topinnovatie op Anuga
Lees ook:
Peter’s Farm in maaltijdcomponenten (16 oktober 2007)