Rundvlees & Co houdt event 'Onderscheiden met de BBQ'

7 april 2015 Vleesmagazine Afbeelding: Rundvlees & Co

Rundvlees & Co houdt op dinsdag 21 april van 19.00 tot 22.00 uur een BBQ Event in Utrecht voor zijn klanten en andere geïnteresseerden. Het thema van de avond aan de Tractieweg 36 is 'Onderscheiden met de BBQ'.

Tijdens het event zijn er verschillende workshops en proeverijen die de aanwezige 'slagers en andere vleesaanbieders aangeven waarmee zij het verschil kunnen maken'. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Partners

Partners voor deze avond zijn:

  • Epos kruiden met een workshop nieuwe rundvlees specialiteiten;
  • Juloba met de Monolith-kok, die een workshop slow cooking verzorgt, en
  • Fire & Food-uitgever Bastiaan Schlosser, die een presentatie houdt omtrent Global BBQ-trends.

Verder worden er diverse proeverijen verzorgd door onder andere:

  • Hansel (onderscheidende bijproducten);
  • Intermezzo (Americain spareribs);
  • SQ Meat (kalfs- en lamsvlees) en
  • Noble International (Zuid-Afrikaanse consumentverpakkingen).

Aanmelden

Rundvlees & Co stelt het op prijs als klanten en andere belangstellenden zich van tevoren aanmelden. Voor aanmelding en/of meer informatie: tel. (030) 711 38 73.

Altijd op de hoogte blijven?