BR-Tomassen en NextDeli gaan samenwerken

26 september 2023 Redactie Vleesmagazine
BR-Tomassen, de specialist in eend, gaat samenwerking aan met NextDeli, E-commerce platform voor versspeciaalzaken en foodservice. Hierdoor kunnen versspeciaalzaken- en horecaondernemers rechtstreeks de specialiteiten van BR-Tomassen, snel en gemakkelijk te bestellen via hun NextDeli account. Dat kan vanaf deze week.

BR-Tomassen produceert Premium Pekingeenden/delen en diverse convenience producten van eend, kip en varken. Ze beheerst de totale kwaliteit van het productieproces van Farm to Fork: vanaf de voerfabricage tot en met de aflevering. Het bedrijf is opgericht in 1964 en maakt sinds 2007 onderdeel uit van de BR-Group, waartoe ook Bangkok Ranch PLC (Thailand), BR-Tomassen Convenience Uden (Lucky Duck) en BR-Tomassen Convenience Kosovo behoren. William Barker, CCO van BR-Tomassen: “Door het Nextdeli platform kan BR-Tomassen bij diverse versspeciaalzaken & horeca ondernemers heerlijke Nederlandse Eend producten onder de aandacht brengen bij de consumenten.”

NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en horecabedrijven. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen, maar ook restaurants, hotels, attractieparken, (bedrijfs)cateraars, instellingen en scholen kunnen via NextDeli terecht in de webshops van inmiddels meer dan 50 leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zij kopen daarmee rechtstreeks in bij de bron.

Altijd op de hoogte blijven?