Weivlees van Vleesbedrijf Van Rooij verkrijgbaar via NextDeli

Weivlees_nextdeli

Vleesveebedrijf van Rooij werkt samen met met NextDeli. Slagers kunnen de hele of halve runderen van ‘Weivlees’ voortaan aanschaffen via dit E-commerce platform voor versspeciaalzaken.

Weivlees is een merknaam van Van Rooij voor kwaliteitsvlees van Belgische Blauwe runderen. Kwaliteit, dierwelzijn en duurzaamheid staan centraal bij dit merk. De runderen krijgen een door van Rooij zelf samengesteld voer met kwaliteitsingrediënten wat zorgt voor een constante kwaliteit. Het vlees past volgens Van Rooij in een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven.

Rundvlees

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Slagers zijn op zoek naar ‘onderscheid met een goed verhaal’. Pure grondstoffen met een transparante herkomst. Daarmee kan de slager zich onderscheiden van de concurrentie. Rundvlees is een ‘belangrijke pijler’ in de toonbank van de slager. Weivlees is een prachtig bedrijf met een transparante werkwijze en een recht-door-zee verhaal. Rundvlees direct van de boer. Perfect voor slagers uit heel Nederland. Wij zijn er trots op dat het leveringsprogramma van Weivlees en nú rechtstreeks en landelijk voor slagers bestelbaar is via het NextDeli platform! Leverbaar op snit, ontbeend per heel of half rund”.

Weivlees

Stijn van Rooij, eigenaar van Weivlees: “Klanten in vers winkels moeten terugkomen voor de service en kwaliteit, en niet voor de prijs, want daarmee gaan we het niet redden. Door samen te werken met NextDeli kunnen wij ons blijven focussen op de kwaliteit van het product en zorgt NextDeli ervoor dat ons product voor alle slagers beschikbaar komt. Doordat er steeds minder slagers zijn wordt het nog belangrijker om elkaar makkelijk te kunnen vinden. ‘Online’ zal een belangrijke factor worden in de toekomst, daarom zien wij in NextDeli de ideale partner om verder te groeien”.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
De Groene Weg start met Nederlandse biologische rundvleesketen

De Groene Weg start met Nederlandse biologische rundvleesketen

Met het tekenen van een contract voor onbepaalde tijd met biologische melkveehouder Erik van der Velde en biologische vleesveehouder Gert-Jan Stoeten, is De Groene Weg vandaag officieel gestart met de opbouw van een keten van Nederlands biologisch rundvlees.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Verrassend én lekker: Gebraden picanha met dille-kappertjesjus van de barbecue

Wil je eens echt goed uitpakken met een lekker stuk barbecuevlees? Ga dan voor picanha. Dit stuk vlees is het driehoekige staartstuk van een rund. Doordat dit deel van de koe weinig beweging krijgt, is het vlees botermals.