Van Hessen aangesloten bij platfom Nextdeli

4 maart 2022 Redactie Vleesmagazine

Natuurdarmenspecialist Van Hessen gaat samenwerken met NextDeli. Hierdoor kunnen slagers en worstmakers via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken rechtstreeks de producten van Van Hessen bestellen.

Van Hessen is een wereldspeler op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Dankzij een wereldwijde exploitatie van darmlokalen in slachterijen is Van Hessen in staat om zoveel mogelijk local for local te opereren en een constante stroom grondstoffen veilig te stellen. Van Hessen biedt een divers productportfolio bestaande uit hoogwaardige natuurdarmen; schapendarmen, varkensdarmen, runderdarmen, veteinden en na-einden.

“Het mooie van de bijzondere samenwerking met NextDeli is dat onze kwaliteitsnatuurdarmen nu ook online direct beschikbaar zijn voor de ambachtelijke worstmakers en slagerijen”, zegt Ronald Burghoorn Managing Director Noordwest-Europa bij Van Hessen. NextDeli is een E-commerce platform gericht op versspeciaalzaken. Slagers en andere versspecialisten kunnen hier rechtstreeks bij de leverancier grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten . Meer dan veertig leveranciers zijn aangesloten bij dit platform.

“Slagers moeten zich goed blijven onderscheiden en kunnen dat door hun vakkennis in te zetten, bijvoorbeeld met ambachtelijke producten uit eigen worstmakerij”, zegt Ben Hansen, directeur van NextDeli. “Natuurdarmen zijn voor groothandels vaak een bijproduct dus daarom vonden wij het belangrijk om de vakman rechtstreeks te kunnen laten bestellen bij een echte darmen specialist.”

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?