Bestuurswisseling bij Koninklijke Nederlandse Slagers

30 juni 2017

De samenstelling van het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) is veranderd. Tijdens de algemene ledenvergadering op 26 juni zijn Fred Karremans en Marco van Strien voorgedragen en benoemd als lid van het KNS-bestuur. Ook nam de voorzitter Ad Bergwerff afscheid. Het nieuwe lid Karremans gaat deze rol nu vervullen.

Karremans heeft samen met zijn broers drie slagerijen in de regio Den Haag. Tot januari 2017 was hij voorzitter van het Worstmakersgilde. Van Strien runt samen met zijn vrouw een Keurslagerij in ’s Gravenmoer.

Ad Bergwerff

Bergwerff was twaalf jaar voorzitter van de KNS. Hij blijft actief als lid dagelijks bestuur MKB Nederland, lid van de SER en vice-voorzitter van de International Butchers’ Confederation. Ook blijft hij nog actief in Bergwerff’s Slagerijen in Barendrecht.

Vanwege zijn betrokkenheid en inzet is Bergwerff op voordracht van het bestuur door de vergadering benoemd als erelid. Hij ontving het gouden slagersspeldje van de nieuwe voorzitter Karremans.

Bestuur KNS

Het complete bestuur bestaat nu uit: Fred Karremans, Jan Splinter, Carla van Eijk, Lida Koelewijn, Herman ter Weele, Jan Peter van der Zee en Marco van Strien.

Altijd op de hoogte blijven?