Bestel gratis tickets voor de IFFA

8 maart 2016

IFFA, de grootste vakbeurs voor de vleessector, opent haar deuren van zaterdag 7 mei tot en met donderdag 12 mei 2016 in Frankfurt am Main. Op het trefpunt van de branche zullen alle belangrijke spelers binnen het slachten, uitbenen, verwerken en verpakken van vlees, evenals de topleveranciers voor de ingrediënten- en de retailsector aanwezig zijn.

Bezoekers van de IFFA hebben de mogelijkheid om nieuwe trends, product- en service innovaties en moderne informatietechnologieën in de vleesbranche te leren kennen. Ongeveer 960 exposanten uit 47 landen hebben zich al geregistreerd om hun nieuwste machines en equipment te presenteren. Uit Nederland zullen zo`n 50 bedrijven deelnemen. Het driejaarlijkse evenement bestaat in 2016 uit zeven hallen met 110.000 vierkante meter tentoonstelling aan beursoppervlakte. Messe Frankfurt verwacht rond de 60.000 bezoekers uit 140 landen.

Bestel uw gratis kaarten voor de IFFA 2016

Stuur een email met uw contactgegevens en de dagen die u op de beurs aanwezig wilt zijn aan: marlies.mekelenkamp@messefrankfurt.nl

Altijd op de hoogte blijven?