Anuga: awards voor vleesimporteurs (foto's)

13 augustus 2012 Edwin Rensen

KÖLN - Europese importeurs van Scotch Beef en Scotch Lamb ontvingen op de Anuga een award voor hun jarenlange trouw aan Scotch Beef en Lamb op 's werelds grootste foodbeurs.

KÖLN -  Europese importeurs van Scotch Beef en Scotch Lamb ontvingen op de Anuga een award voor hun jarenlange trouw aan Scotch Beef en Lamb op ’s werelds grootste foodbeurs.

Eijmert Teekens van Chateaubriand in Nederland ontving de Scotch Beef Award en Yves Petitjean van VCV (Vlees Centrale Viande) in België ontving de Scotch Lamb Award als blijk van waardering voor hun langdurige inzet en promotie voor het Schotse vlees. Jim McLaren, Chairman van Quality Meat Scotland: 'De heren Teekens en Petitjean zijn loyale klanten van Scotch Beef en Scotch Lamb. Zonder hun steun en enthousiasme zou onze job een stuk moeilijker zijn.'

VCV is een Brussels familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het beleveren van slagers/traiteurs en top restaurants. Yves Petitjean is zijn bedrijf gestart in 1988 en sindsdien klant van Scotch Lamb.

Lees ook:
Update Anuga Meat - foto's - (11 oktober 2011)

Altijd op de hoogte blijven?