Slagerij Kastelein over inzicht in de bedrijfsvoering

Bizerba-opening

Het flexibele management- en informatiesysteem .CWS van Bizerba is speciaal ontworpen voor retailers en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en centraal vanuit uw eigen pc zaken te regelen zoals prijswijzigingen, administratie en datarapportage.

Het flexibele management- en informatiesysteem kan eenvoudig uitlezen; welke producten het beste verkopen, welke klanten het meeste afnemen en/of hoe medewerkers presteren. Daarnaast kunnen er recepten in worden opgeslagen en speciale prijzen worden gekoppeld aan bepaalde tijden, bijvoorbeeld tijdens speciale acties of gedurende vaste dagen van de week of van het jaar.

Ontzorgen

Bovendien kan het systeem de gebruiker geheel ontzorgen als het gaat om de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en de steeds hogere eisen van de klant. Met .CWS retailsoftware en de online datakoppeling kunt u met minder personeel meer werk aan. Het scheelt werkuren achter de pc die u anders in de winkel zou kunnen doorbrengen en biedt u de mogelijkheid zich bezig te houden met waar echt uw passie ligt. De software is universeel te koppelen aan alle soorten hardware en past dus op iedere kassa, weegschaal of printer.

Slager Kastelein

Nationaal en internationaal kampioen Slagerij Kastelein in Diepenheim weegt en snijdt met Bizerba en heeft optimaal inzicht in hun bedrijfsvoering dankzij .CWS retail software. Bekijk hier hun verhaal:

Voordelen

Een aantal voordelen van .CWS op een rij:

  • Veiligheid door middel van een online gegevensbank voor subsystemen en alle .CWS-modules.
  • Centrale positienauwkeurige opslag van data over verkoop, goederenuitgifte en goederenontvangst.
  • Mogelijkheid de goederenstroom te traceren.
  • Informatievoorsprong dankzij managementcijfers van verkoop en inkoop.
  • Tijdswinst dankzij vereenvoudiging van de processen in winkelverkoop en webwinkel.

Lees hier meer over de specificaties van .CWS. Wilt u ook inzicht in uw bedrijfsvoering? Bezoek ons op Slavakto stand A090 of mail ons voor meer informatie.

Dit artikel is gesponsord door Bizerba.

Lees ook op Vleesmagazine: Bizerba: Veel meer dan wegen en snijden

Dossiers
Lees ook
Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”

Goed teamwerk - Karin Derksen

Goed teamwerk - Karin Derksen

Lukt het jou en je team om het beste resultaat uit de samenwerking te halen? Heeft iedereen er plezier in en zijn alle betrokkenen tevreden? Als dat niet (altijd) lukt, ben je geen uitzondering. Zowel in de praktijk als uit onderzoek blijkt dat het rendement en werkplezier in teams vaak tegenvalt.

Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Mogelijkheden tot betalings­uitstel

Veel ondernemers hebben nog steeds te maken met liquiditeits­­problemen veroorzaakt door de coronacrisis. De speciale regeling voor uitstel van betaling is uitgebreid.