Slagerij Kastelein over inzicht in de bedrijfsvoering

Bizerba-opening

Het flexibele management- en informatiesysteem .CWS van Bizerba is speciaal ontworpen voor retailers en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en centraal vanuit uw eigen pc zaken te regelen zoals prijswijzigingen, administratie en datarapportage.

Het flexibele management- en informatiesysteem kan eenvoudig uitlezen; welke producten het beste verkopen, welke klanten het meeste afnemen en/of hoe medewerkers presteren. Daarnaast kunnen er recepten in worden opgeslagen en speciale prijzen worden gekoppeld aan bepaalde tijden, bijvoorbeeld tijdens speciale acties of gedurende vaste dagen van de week of van het jaar.

Ontzorgen

Bovendien kan het systeem de gebruiker geheel ontzorgen als het gaat om de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en de steeds hogere eisen van de klant. Met .CWS retailsoftware en de online datakoppeling kunt u met minder personeel meer werk aan. Het scheelt werkuren achter de pc die u anders in de winkel zou kunnen doorbrengen en biedt u de mogelijkheid zich bezig te houden met waar echt uw passie ligt. De software is universeel te koppelen aan alle soorten hardware en past dus op iedere kassa, weegschaal of printer.

Slager Kastelein

Nationaal en internationaal kampioen Slagerij Kastelein in Diepenheim weegt en snijdt met Bizerba en heeft optimaal inzicht in hun bedrijfsvoering dankzij .CWS retail software. Bekijk hier hun verhaal:

Voordelen

Een aantal voordelen van .CWS op een rij:

  • Veiligheid door middel van een online gegevensbank voor subsystemen en alle .CWS-modules.
  • Centrale positienauwkeurige opslag van data over verkoop, goederenuitgifte en goederenontvangst.
  • Mogelijkheid de goederenstroom te traceren.
  • Informatievoorsprong dankzij managementcijfers van verkoop en inkoop.
  • Tijdswinst dankzij vereenvoudiging van de processen in winkelverkoop en webwinkel.

Lees hier meer over de specificaties van .CWS. Wilt u ook inzicht in uw bedrijfsvoering? Bezoek ons op Slavakto stand A090 of mail ons voor meer informatie.

Dit artikel is gesponsord door Bizerba.

Lees ook op Vleesmagazine: Bizerba: Veel meer dan wegen en snijden

Dossiers
Lees ook
Het huwelijksvermogensrecht

Het huwelijksvermogensrecht

Een wijziging in het huwelijksvermogensrecht levert bij ondernemers én juridische professionals nog veel onduidelijkheid op.

KVK-onderzoek naar starten eigen onderneming

KVK-onderzoek naar starten eigen onderneming

Een eigen bedrijf beginnen. Ruim 4 miljoen Nederlanders dromen ervan, maar toch gaat lang niet iedereen de uitdaging aan. Onzekerheid over de inkomsten is een van de belangrijkste redenen om te twijfelen. Eigen baas zijn is een reden om het wel te doen. Dat blijkt uit onderzoek van de Kamer van Koophandel (KVK).

Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

De komende dagen wordt het warm in Nederland. Vandaag en morgen verwachtten meteorologen tropische temperaturen en geldt het Nationaal Hitteplan. Hoe ga je om met de hitte in de slagerij?