Ter overname
Biologische
slagerij gelegen op toplocatie te Alkmaar. Deze slagerij is ter overname ivm. veranderde ambitie huidige eigenaar. Door uitbreiding van het huidige assortiment is het mogelijk om de toch al goede omzet naar een hoger niveau te tillen. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Hier wordt een prima rendement gerealiseerd. Voor aanvullende informatie, bel u ons gerust.

Ter Overname
Prachtige ingerichte slagerij te Huissen, deze is in verband gezondheid eigenaren te koop. Inventaris dateert van eind 2017 en verkeert in perfecte staat van onderhoud. Slagerij is gelegen pal tegenover in/uitgang van Jumbo supermarkt. Dit is een super kans voor jonge, creatieve en enthousiaste handen. Hier zijn nog legio omzet verhogende mogelijkheden aanwezig. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Ter overname
Keurslagerij gelegen aan drukke winkelstraat van grote plaats in het midden van het land, het geheel verkeert in goede staat van onderhoud, hier zijn voor creatieve en enthousiaste handen nog volop mogelijkheden om huidig omzetniveau naar hoger plan te tillen, o.a. catering, partyservice en maaltijden. Pand is huur incl. buitenopslag. Inventaris is koop. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Ter overname
Perfect ingerichte Keurslagerij gelegen op toplocatie van mooie plaats in het Westland. Gehele inventaris verkeert in zeer goede staat van onderhoud. Hier wordt een zeer goed rendement behaald, huidige omzet bedraagt ca.€ 24.000,-- per week excl. de BTW. Winkel is huur en indien gewenst kan er ook een bedrijfshal separaat bij gehuurd worden. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Wegens recente verkopen in het gehele land in opdracht te koop en/of te huur gevraagd SLAGERIJEN

Wij zijn aangesloten bij de TMV en VRT

Bel gerust voor een informatief ( GRATIS ) gesprek, wij hebben serieuze gegadigden in het gehele land

Bezoek ook onze VERNIEUWDE site: 3Wmakelaars.nl

3W Makelaars
Beëdigd Makelaar OG en Gecertificeerd Taxateur
Lijsterbeslaan 8
3831 XK Leusden
Tel: 033 - 432 35 52
www.3wmakelaars.nl
home@3wmakelaars.nl

 

 

Altijd op de hoogte blijven?