Ter overname
Keurig ingerichte slagerij gelegen aan mooi winkelplein te Deventer met zeer sterke medewinkeliers in directe nabijheid. Voor snelle beslissers zal er een zeer vlotte overname prijs worden gehanteerd. Slagerij is geheel ingericht, u kunt zo door starten. Bel ons gerust. 

Ter overname
Keurslagerij gelegen aan drukke winkelstraat van grote plaats in het midden van het land. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Hier zijn voor creatieve en enthousiaste handen nog volop mogelijkheden om huidig omzetniveau naar hoger plan te tillen, o.a. catering, partyservice en maaltijden. Pand is huur incl. buitenopslag inventaris is koop. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Ter overname
Perfect ingerichte Keurslagerij gelegen op toplocatie van mooie plaats in het Westland. Gehele inventaris verkeert in zeer goede staat van onderhoud. Hier wordt een zeer goed rendement behaald, huidige omzet bedraagt ca. €24.000,-- per week excl. de BTW. Winkel is huur en indien gewenst kan er ook een bedrijfshal separaat bij gehuurd worden. Bel ons gerust voor aanvullende informatie.

Ter overname
Biologische
slagerij gelegen op top locatie te Alkmaar. Deze slagerij is ter overname ivm. veranderde ambitie huidige eigenaar. Door uitbreiding van het huidige assortiment is het mogelijk om de toch al goede omzet naar hoger niveau te tillen. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Hier wordt een prima rendement gerealiseerd. Voor aanvullende informatie, bel u ons gerust.

Wegens recente verkopen in het gehele land in opdracht te koop en/of te huur gevraagd SLAGERIJEN

Wij zijn aangesloten bij de TMV en VRT

Bel gerust voor een informatief ( GRATIS ) gesprek, wij hebben serieuze gegadigden in het gehele land

Bezoek ook onze VERNIEUWDE site: 3Wmakelaars.nl

3W Makelaars
Beëdigd Makelaar OG en Gecertificeerd Taxateur
Lijsterbeslaan 8
3831 XK Leusden
Tel: 033 - 432 35 52
www.3wmakelaars.nl
home@3wmakelaars.nl

Altijd op de hoogte blijven?