Marel Benelux en Marel Meat Processing verhuizen

attachment-001_rb-image-1650619

De werkzaamheden van Marel in Oss worden verplaatst naar de locatie te Boxmeer, één van Marels belangrijkste innovatie- en productielocaties. Sinds oktober dit jaar zijn 25 medewerkers vanuit productie, assemblage, inkoop en financiën geleidelijk aan onderdeel geworden van de productielocatie in Boxmeer

Vanaf 15 december zullen zo'n tachtig personeelsleden van verkoop, marketing, service en R&D van Marel Benelux BV en Marel Meat Processing BV de werkzaamheden voortzetten vanuit Boxmeer. Het doel van de verhuizing is om de bestaande synergie binnen Marel beter te benutten. Zo wordt optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare middelen en worden kosten beperkt. Dit is volledig in lijn met Marel's overall strategie simpeler, slimmer en sneller te werken.

Dezelfde ondersteuning

'Vanuit de nieuwe locatie zullen wij dezelfde ondersteuning bieden aan onze klanten', aldus Marel. Het nieuwe bezoekadres is Handelstraat 3, 5831 AV Boxmeer en het nieuwe postadres Postbus 177, 5830 AD Boxmeer. Het telefoonnummer is (0485) 58 68 11, het nieuwe faxnummer (0485) 58 62 22.

Geavanceerde apparatuur

Marel is een wereldwijde leverancier van geavanceerde apparatuur, systemen en diensten voor de pluimvee-, vis-, vlees- en verderverwerking. Met kantoren en dochterondernemingen in meer dan dertig landen en een netwerk van meer dan honderd agenten en distributeurs, bieden de merken - Marel, Stork Poultry Processing en Townsend Further Processing - één aanspreekpunt voor de klant.

Lees ook
Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Versspecialisten kunnen vanaf 18 oktober verschillende gratis workshops, masterclasses en coaching sessies volgen bij Google. Deze worden aangeboden in samenwerking van met brancheorganisaties VBW, VNV, ADN, NBOV en KNS.

Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.