• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vleesmagazine
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Recepten Vaktechniek

‘Hou je waf(f)el’

5 mei 2023 Paul van Trigt Herbert Wiggerman
Featured image
PREMIUM

Grondstoffen
Kookworst-, boterhamworst-, barbecueworst-, of grillworstdeeg

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vleesmagazine.nl
  • Ontvang 8x per jaar het Vakblad Vleesmagazine
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Meer over
  • Recepten
  • Gouden slagersring
  • Paul van trigt
  • Beerens Slagerij & Traiteur
Lees ook

Gevulde speculaasrollade

De gevulde speculaasrollade van Jan van der Donk uit Achterveld werd in 2000 bekroond met de Gouden Slagersring. Heeft u ook zo'n uitmunted product? Doe dan mee met de wedstrijd om de Gouden Slagersri...
12 december 2007Slagerswereld

Pork-lof

Pork-lof De Pork-Lof van Antoine van Baars werd in 1999 bekroond met de Gouden Slagersring. Lekker in dunne plakjes op toast, maar ook geschikt als tapas. Het vakblad Slagerswereld organiseert de weds...
7 december 2007Slagerswereld
<<<6667686970
Foodbanen

Op zoek naar een baan in de vleessector?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Vleesmagazine 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Profiteer nu

Agenda

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

Vleesmagazine © 2025 Vleesmagazine.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vleesmagazine

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vleesmagazine
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@vleesmagazine.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer