Honing-Mosterd Braadslee
Epos inspireert de vleesspecialist met verrassende recepten, zoals dit recept voor een Honing-Mosterd Braadslee.
Ingredienten
- 100 gram varkenshaas voor één braadsleetje
- Epos bistro kruidenolie honing-mosterd (1003417)
- 5 plakjes katenspek of ontbijtspek
- 1 rode ui
- Verse rozemarijn
- Aluminium braadslee
Voorbereiding
Snijd de varkenshaas in medaillons en marineer deze met de Epos bistro kruidenolie honing-mosterd. Rol vervolgens om elke medaillon een plakje katenspek of ontbijtspek. Pel de ui en snij hiervan halve maantjes es. (zorg dat de ringen aan elkaar blijven zitten). Leg de medaillons en de ui om en om op de aluminium braadslee. Schenk met een lepel over het geheel een streep Epos bistro kruidenolie honing-mosterd. Garneer het geheel met de verse rozemarijn.
Consument
Presenteer de braadsleetjes in de toonbank.