Gehakttulpen met bladerdeeg

20 februari 2024 Epos Gerrit de Heus
Epos inspireert de slager met recepten, zoals dit recept 'Gehakttulpen met bladerdeeg' met half-om-half gehakt, ontbijspek en Epos Bistro kruidenolie. 

Ingrediënten:

  • Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539)
  • 100 gr. Epos gehaktmix traiteur superieur (1000705)
  • 1000 gr. half om half gehakt
  • 14 plakjes ontbijtspek
  • bladerdeeg (diepvries)
  • rozemarijn

Bereiding:

Kruid het gehakt met Epos gehaktmix traiteur superieur en draai balletjes van ca. 70 gr. Wikkel een hele plak bladerdeeg er omheen. Wikkel daar een plakje ontbijtspek om. Smeer de bovenkant van de gehakttulpen in met Epos bistro kruidenolie French sensation. Steek een takje rozemarijn bovenin ter decoratie.

Consument:

Bak de gehakttulpen in een ovenschaal: 20 min. op 180 graden.

Dit is een recept van Epos. Ga voor meer recepten naar de website.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven?