Zesde editie Intrafood op 21-22 september in Kortrijk

16 juni 2016

De vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie Intrafood: vindt plaats op 21 en 22 september 2016. De Kortrijk Xpo, waar ook de Tavola eerder dit jaar plaats vond, vormt het decor van de beurs.

Intrafood richt zich op nieuwe ingrediënten – van grondstoffen tot halffabricaten – om nieuwe producten vorm te geven, of om uw bestaande producten te herformuleren.

Meer dan 100 ingrediëntenleveranciers presenteren hun producten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Het seminarprogramma is opnieuw samengesteld door het Wetenschappelijke Comité o.l.v. Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent. Het centrale thema ‘gezond en smaakvol structureren en herformuleren van voeding’ speelt in op de actuele trends.

De ruim 1.200 bezoekers van de vorige editie van Intrafood, bevestigen de meerwaarde van hun bezoek aan de vakbeurs: maar liefst 93,5 procent van de bezoekers beoordeelde zijn/haar bezoek als interessant.

Intrafood heeft zichzelf vernieuwt om de interactie tussen exposant en bezoekers te versterken.

Altijd op de hoogte blijven?