Week van de Slager 2020 verzet naar volgend jaar

Noodgedwongen heeft het bestuur van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb) besloten om de Week van de Slager te verzetten naar 2021. Dan wordt de Week van de Slager gehouden van 12 tot en met 17 april.

Dit jaar stond de week gepland van 11 tot en met 16 mei. Door de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen heeft het bestuur deze beslissing genomen.

De Week van de Slager, die vooral gericht is op kinderen, jongeren en zij-instromers, vindt volgend jaar plaats van 12 tot en met 17 april 2021.

'Jammer, maar de beste keuze'

Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf is de initiatiefnemer van de Week van de Slager en deze wordt uitgevoerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Zowel het bestuur van de stichting als de KNS vinden het heel jammer dat de Week van de Slager wordt uitgesteld tot volgend jaar, maar het is de beste keuze.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Slagerij van Tilburg wint voor de tweede keer de Spareribs Trophy

Slagerij van Tilburg wint voor de tweede keer de Spareribs Trophy

Slagerij van Tilburg uit Sliedrecht is de winnaar van de Spareribs Trophy 2023. “We mogen ons nu voor de tweede keer de winnaar van deze vakwedstrijd noemen”, reageert slager John van Tilburg. “Dit is geweldig! Een beloning voor het harde werken aan dit ambachtelijke product.”

Promotiemateriaal voor Week van de Slager 2023

Promotiemateriaal voor Week van de Slager 2023

Dit jaar vindt de tiende editie van de Week van de Slager plaats. Van 17 tot en met 22 april zetten slagers door heel Nederland zich in voor de promotie van het slagersvak. Bij Koninklijke Nederlandse Slagers kunnen leden een promotiepakket bestellen.

Hoe kijken slagers naar de Week zonder Vlees?

Hoe kijken slagers naar de Week zonder Vlees?

Binnenkort start de zesde editie van de Week zonder Vlees. Van 6 tot en met 12 maart moedigt deze campagne consumenten aan om deze week minder vlees te eten. Wat betekent dit voor de slager? Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) vroeg het vorig jaar aan een aantal leden.