Webwinkel Beef&Steak opent meerdere shop-in-shops

Naamloos

Online barbecuevleeswinkel Beef&Steak is van plan dit jaar meerdere shop-in-shops te openen in tankstations, tuincentra en barbecuewinkels. Dat vertelt eigenaar Jan Faber aan RetailWatching.

Beef&Steak is inmiddels al in twee winkels te vinden. Bij een tankstation in Hoofddorp en in een tuincentrum in Osdorp. De bedoeling is om dit jaar nog zeven shop-in-shops te openen. ‘Tankstationwinkels met hun ruime openingstijden, ook in de weekenden, sluiten daar goed bij aan. Het zou een opmaat kunnen zijn naar eigen winkels’, vertelt Faber aan RetailWatching.

Faber kiest er bewust voor om zijn waar niet supermarkten te verkopen. ‘Bij een supermarkt gaat het om hele grote volumes. Het blijft vlees, en dat heeft een mate van kopieerbaarheid. Maak je jezelf dan afhankelijk van die volumes en er wordt gekopieerd, dan heb je een levensgroot probleem.’

Dossiers
Lees ook
Zoektocht naar de beste BBQ slager

Zoektocht naar de beste BBQ slager

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Creatief op reis

Creatief op reis

De afgelopen maanden heb je waarschijnlijk minder gereisd dan je lief is. Voor ons zijn vakanties momenten van ontspanning, maar ook van inspiratie. Onze grootste hobby is dan ook inspiratie opdoen tijdens reizen in verschillende eetculturen in de wereld

Online slager Beef & Steak gaat verhuizen naar groter pand

Online slager Beef & Steak gaat verhuizen naar groter pand

Het gaat goed met de online slager Beef & Steak. De afgelopen jaren groeide het bedrijf hard en heeft daarom meer ruimte nodig. Daarom gaat de online slager verhuizen naar een nieuw pand.