Vleeslijn van topkok Ron Blaauw bij AH

11 juli 2016

Albert Heijn en topkok Ron Blaauw werken samen aan een nieuwe vleeslijn. De introductie is in het najaar.

‘Wij gaan een tijdelijke samenwerking aan met Ron Blaauw om een aantal mooie vleesproducten toe te voegen aan het vleesschap’, laat woordvoerder Anoesjka Aspeslagh van AH weten. Blaauw bevestigt tegenover Distrifood dat er vergaande plannen zijn, maar zegt daar nu nog geen gedetailleerde informatie over te kunnen geven.

Samenwerking

Ron Blaauw en Albert Heijn werkten al eerder samen. Zo was Blaauw te zien in een video op AH.nl waarin de topkok menu’s bereidde die de supermarktketen had ontwikkeld voor thuiskoks. In ‘Koken met chefkoks’ participeerden ook Jonnie Boer en Sergio Herman.

Blaauw werkte verder mee aan door AH georganiseerde kookworkshops in het kader van de Fairtradeweek. Blaauw kookte met fairtradeproducten die te koop zijn bij de marktleider.

Vleeslijn

Naast de introductie van een nieuwe vleeslijn is AH momenteel bezig met een ingrijpende verandering van de Grill & Steak-afdelingen. De bediening verdwijnt in de afdelingen. De afdeling ‘nieuwe stijl’ is half juli te vinden in alle 35 AH XL-winkels en 15 andere vestigingen. De ombouw wordt aangegrepen om het aanbod van vleesproducten uit te breiden en voortaan gebruik te maken van vacuümverpakkingen.

Altijd op de hoogte blijven?