Vershal Het Veem in Eindhoven is naarstig op zoek naar een slager. Het complex, in de hippe wijk Strijp-S, biedt volop kansen voor een creatieve, ondernemende slager.
Vershal Het Veem opende in november 2015 zijn deuren in de Eindhovense wijk Strijp-S. In de hal zijn momenteel zestien unieke detaillisten aanwezig. “We willen geen doublures in winkels”, vertelt Lucas Vermeulen, die als Bakkertje Deeg een unit in de vershal heeft. De opzet is om elkaars klant te zijn. Zo heeft Vermeulen veel ideeën voor bijvoorbeeld lekkere broodjes die hij graag wil maken met producten van slager en de visboer. Maar die zijn er niet.
Terras
Consumptie ter plekke is belangrijk in het concept van de markthal. Dus de slagermoet daar ook op willen inspelen en zijn assortiment daar op aanpassen. De detaillisten hebben geen eigen terras, maar door de hele hal staan zitjes, waar de één kan gaan zitten met een broodje en een ander zijn soep of iets anders kan opeten.
De openingstijden van de vershal zijn woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur.
Meer informatie: www.vershalhetveem.nl. of Lucas Vermeulen: 06 222 333 10.
In Vlees+ #1 (12 februari) volgt een artikel over Vershal Het Veem en de oproep voor een slager.