VersAlert neemt Palvé versgroep over

3 juli 2023 Redactie Vleesmagazine versAlert

Groothandel versAlert uit Utrecht nam 1 juli de Palvé versgroep uit Heerhugowaard/Leeuwarden over. Door samen verder te gaan ontstaat er een groep van gespecialiseerde groothandels met meer daadkracht in de hedendaagse markt.

VersAlert en Palvé versgroep hebben veel overeenkomsten. Bij beide bedrijven staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en ze bedienen nagenoeg dezelfde klanten. Zowel versAlert als de Palvé versgroep zijn geworteld in de slagerswereld en meegegroeid met de wensen van de huidige versspecialist en de moderne consument.

Samenwerking

Door samen verder te gaan vergroten de groothandels hun landelijke dekking en bundelen hun kennis van de versmarkt en de krachten op inkoopgebied. Ze verwachten dat de samenwerking gaat leiden tot een uitgebreider assortiment en bredere marketingactiviteiten. Voor de huidige klanten verandert er weinig. Het bestel- en afleverproces blijft voor de klanten, medewerkers en leveranciers herkenbaar en vertrouwd. Daarnaast behouden alle klanten en leveranciers hun bekende contactpersonen en blijven de bedrijven bereikbaar op de wijze zoals iedereen gewend is.

Groothandels

Palvéco werd in 1938 opgericht vanuit een slagerij en groeide in de loop van de jaren uit tot een gespecialiseerde groothandel in de versmarkt. In 2017, na de overname van Jelco uit Leeuwarden, ontstond de huidige Palvé versgroep.
Gerard Ram richtte in 1979 versAlert op. Sinds 2015 bedient de groothandel hun klanten vanuit Utrecht. Sinds 2022 maakt versAlert Boonstra uit Peize ook onderdeel uit van de versAlert groep.

Altijd op de hoogte blijven?